Informatie

Adres Sinterklaashuis

Oorsprongweg 3

1871 HA Schoorl


Intocht Sinterklaas 2016

Zondag 13 november om 13:00.


Openingstijden Sinterklaashuis

16 november t/m 4 december

van 11:00 tot 16:30.

Gesloten op maandagen en op donderdag 17 november.

De entree bedraagt € 3,25.

Let op: de kassa sluit om 16 uur.

Diner met Sinterklaas

Sinterklaas vond het vorig jaar zó leuk om met de kinderen samen te dineren dat hij dat dit jaar ook weer wil doen.

Sint’s eigen Kokspiet is natuurlijk ook razend enthousiast en al druk bezig met het bedenken van een overheerlijk Sinterklaasmenu.

Tijdens de opening van het Sinterklaashuis is er elke vrijdag, zaterdag en zondag (behalve 4 december) voor alle kindjes de gelegenheid om samen met Sinterklaas te dineren. Er zullen dan ook Pieten zijn die gezellig kletsen met de kinderen en tijdens het eten van alles kunnen vertellen over hun Pietenbestaan in Nederland en Spanje. En natuurlijk zijn de papa’s en de mama’s ook van harte welkom aan tafel.

Voor de kinderen gaat de Kokspiet hele stapels lekkere pannenkoeken bakken, en voor de ouders wordt een oerhollandse stamppotmaaltijd gekookt. De prijs die de papa’s, mama’s opa’s of oma’s mogen betalen voor dit lekkere eten is heel laag. Iedereen rekent apart af met de centjes piet.

Sinterklaas wil wel van te voren weten of je graag met hem wilt eten, dus om zeker te zijn van een plaatsje vul je samen met je papa of mama het reserveringsformulier in op de site van Dopersduin, www.dopersduin.nl. Zij  regelen de rest. Het diner begint om 5 uur en is klaar om 6 uur.

Mocht je eerst het Sinterklaashuis willen bezoeken, raden wij aan om half 4 al te komen. Na het diner is bezoek niet meer mogelijk.

Met smakelijke groet
De Kokspiet